Home > Remote Desktop > Remote Desktop Connection No Error Message

Remote Desktop Connection No Error Message

Contents

It seems to have been killed after a timeout occurred (one hour), after which windows has rebooted as intended. Register Help Remember Me? All Rights Reserved Theme designed by Audentio Design. share|improve this answer answered Mar 10 '10 at 18:38 masterlan 962 Thanks for the hint, but it doesn't seem to be the problem here. Check This Out

This logs you in as session 0, which behaves as if you were actually sitting at the machine. Send PM 30th October 2008,06:02 PM #9 dtakias Join Date Feb 2008 Location Portsmouth Posts 163 Thank Post 16 Thanked 18 Times in 13 Posts Rep Power 21 Also in Can someone help me? Advertisements Latest Threads WCG Stats Tuesday 06 December 2016 WCG Stats posted Dec 6, 2016 at 8:00 AM Run-time Error '1004' Drak posted Dec 6, 2016 at 6:17 AM PP skips check here

Rdp Configuring Remote Session Then Disappears

The computer I was trying to login to had Windows 7 Home Premium on it, which does not have Remote Desktop server-side support. Why are terminal consoles still used? asked 6 years ago viewed 18174 times active 6 years ago Visit Chat Related 17Remote Desktop keeps asking me to accept a Certificate?2Windows Server 2008 Remote Desktop - Error 9003 - I'm running two machines on WinXP SP3 32-bit, > >> and suddenly, yesterday, RDP won't connect. > >> > >> I don't get any error message, RDP just blinks "Connecting to

Good to know. Yes, my password is: Forgot your password? Perhaps there's some hidden troubleshooting mode? Remote Desktop Connection Closes Immediately anonymous Says: January 17th, 2010 whoa!

How I fixed the Remote Desktop No Error Message Problem I realized that I wanted to try the vertical options that my 21' LCD monitor had. windows-7 remote-desktop share|improve this question asked Feb 20 '12 at 21:32 Duane 41116 Have you tried closing the connection differently? PLEASE! http://www.aeonity.com/david/how-fix-remote-desktop-no-error-message-problem thanks a lot dude!

I've seen plenty of Win2k3 servers that, when rebooted from an RDP session, don't actually reboot but stop responding to RDP. Configuring Remote Session Then Nothing Happens Thread Information Users Browsing this Thread There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) Posting Permissions You may not post new threads You may not post Newer Than: Search this thread only Search this forum only Display results as threads Useful Searches Recent Posts More... RDC was working fine a couple months ago, with a dyndns account and my router setup, and I was accessing it fine while out of town for months.

Rdp Fails At Configuring Remote Session

connection to remote computer was broken caused by network error If the Remote Desktop screen comes up black and then you receive this error, you may need test and modify the http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_vista-networking/remote-desktop-connection-fails-with-no-error/1ce820bd-3a1d-44d1-b4e3-e490f7d8c630 On a server, I wouldn't think this would be an issue, but updating the graphics drivers is something else you can try. (It fixed a similar issue on an XP SP3 Rdp Configuring Remote Session Then Disappears Your name or email address: Do you already have an account? Remote Desktop Configuring Remote Session Then Closes When you try and ...

I've checked the event log on the problematic server, but there is no clue as to what can be the problem. his comment is here Yep DNS, IP, computer turned off etc can send things ass over tit. I've also tried to reboot this > > >> server, but there is no improvment. > > >> > > >> > > >> Regards > > >> Trond Svendsen > Please try the request again. Remote Desktop Connection Disappears After About A Second

I think this is my problem - might be the same for you: > http://www.microsoft.com/communitie...6-ba1a8875c1a7&lang=en&cr=&sloc=en-us&m=1&p=1 > > "Trond Svendsen" wrote: > >> Afraid not, it has been working flawlessy for weeks, I uninstalled and loaded the latest 180.48 instead and the problem is resolved. Thanks "Steve" wrote: Dan Reply With Quote 12-23, 01:43 AM #12 Re: RDP won't connect, no error msg I found some posts on the Community forums that indicated MSKB#957097 may this contact form I'm running two machines on WinXP SP3 32-bit, and suddenly, yesterday, RDP won't connect.

I'm not sure if it did so on it's own or if tech support did because I have not heard from them so far, but the problem is solved for the Remote Desktop Connection Closes Immediately After Login What happens is... I don't get any error messages, > > > the client just blinks "Connecting to xxx.xxx.xxx.xxx" and then dissapears > > > without any error message. > > > > >

Not the answer you're looking for?

Could someone please update the link or > simply copy and paste what WAS in that link into this forum? > Dan, Dec 22, 2008 #11 NetAdmin Guest I found So it seems like the connection is reaching the desktop host, but just not responding correctly. If the server isn't on your network, then you probably won't be able to do a net use against it since that is probably blocked by firewalls. –Zoredache Mar 10 '10 Mstsc /console There appears to be no inbound firewall blocking RDP on your system. #6 RebateMonger, Jul 15, 2008 vexingv Golden Member Joined: Aug 8, 2002 Messages: 1,158 Likes Received: 0 hmm...i'm

I've been chasing rabbits all this time, thinking it was SP3, my router, some software on my system (other than the damned video drivers), or the alignment of the planets. Are there any big cats that can survive in a primarily desert area? I did discover that it was caused by nVidia Forceware drivers 178.24 which is especially irritating considering they were WHQL approved. http://newsocialweb.org/remote-desktop/remote-desktop-connection-error-message-windows-7.html It seems that editing the registry is the most direct solution, and changing GPU driver is a less direct / desirable one.

I think this is my problem - might be the same for you: http://www.microsoft.com/communitie...6-ba1a8875c1a7&lang=en&cr=&sloc=en-us&m=1&p=1 "Trond Svendsen" wrote: > Afraid not, it has been working flawlessy for weeks, and without any apparnt Dell ??? ?? ???? ?? ???? ??????? See this post for details.